Нов блог

Овој блог е привремен, за нови работи продолжи кон Аждер’s притраен Блог

Advertisements

Скорешни написи

  1. Поројо, сејачо и пијајцата Leave a reply
  2. Шо барале и кај стигнале Leave a reply
  3. Појдете на плоштад… Leave a reply
  4. Јадрано Leave a reply
  5. Хенхаузер (демек знам германски) 1 одговор
  6. Сакам да неќам! Leave a reply
  7. Од непознатиот 1 одговор
  8. People look blurred Leave a reply
  9. Поминаа 20 години 1 одговор