Расправај се кога можиш

Абе ко ЧЕ се запрограмИраш, се уфрлуваш во логичко-филозофско-полусериозен режим на мозоко и почнуваш да се расправаш со луѓе за big shit работи. Така стигна да морам за пола секунда да смислам правила само ради argument, еве шо излезе:

 1. тој шо е со пичкаца, команда
 2. тој шо не смеј да излези пичкица, мора да се расправа пред да попушти

и кој да ти знаел дека ЧЕ научам нешто (поука демек), па само промрчив на скајпо:

 • [3:03:13 PM] Јас: да ти одам по газо, одма ќе изгубиш интерес за мене, а јас само ќе се сељачам
 • [3:03:21 PM] Таа: ne
 • [3:03:34 PM] Таа: ne veruvam u takvi pravila
 • [3:10:18 PM] Таа: ali pa, ako ne se karas ne e interesno
 • [3:16:37 PM] Јас: ете, женско шо ќе ти речи
 • [3:16:57 PM] Јас: тоа е правилото во кое шо не веруваш ^
 • [3:19:53 PM] Таа: hahaaa
 • [3:19:57 PM] Таа: mi go spopika sega
 • [3:20:03 PM] Таа: 🙂
 • [3:20:05 PM] Таа: u navodnici
 • [3:20:12 PM] Таа: pa da
 • [3:20:16 PM] Таа: imas pravo

Наравоучение: Ако немаш пичкица, не биди пичкица.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s