Музички предизвик, ден 2: Zeljko Samardzic – 9000 Metara

Според предизвикот: day 02 – your least favorite song.
Една што ич не ја сакам склопена кога утрото на лева промаја се разбудив со симптоми на настин, а ме потсети кога после 30 саати конечно видов сон, бев насилно оттргнат од него баш со оваа музика.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s