Како да го смениме све-то?

Можи да си се локализира на Македонија, Скопје, собава кај шо седам… ;^) ама па… работи мајчиното… супер рецепт спакован во минута седумнајсе видео.

Убо си кажа чОеко, сЕа уште да си го решам проблЕмо: знам шо сакам, уште да научам како да го добијам. Често сум пробувал на погрешни начини, за џабе. Добро… Не е џабе ако научиш нешто. Нема гајле, ЧЕ БИДИ!

Пак и пак и пак… се дури не се научи и напрај правилно.

Кај вас како е? Знајте шо сакате, ама не знајте како да го добијате? Сте пробале и неуспеале? Научете од грешките, напрајте нови, ќе се случи да го напрајте правилното. #nadez

Ајде пак на нозе! Нема одмора док траје обнова!

#fakin #multilevel #meaning 🙂

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s