Музички предизвик, ден 2: Zeljko Samardzic – 9000 Metara

Според предизвикот: day 02 – your least favorite song.
Една што ич не ја сакам склопена кога утрото на лева промаја се разбудив со симптоми на настин, а ме потсети кога после 30 саати конечно видов сон, бев насилно оттргнат од него баш со оваа музика.

Advertisements

Музички предизвик, ден 1: Tool – Lateralus

Според предизвикот: day 01 – your favorite song.

Иако немам една омилена, еве една од тие што најмногу ми лежат

Триесетдневен музички предизвик

Има интересен предизвик на Фејсбук за пуштање песни. Го терав на Твитер до пола, ама после не можев да си ги најдам песните. Вака ќе ги пуштам пак и ќе го завршам. Па нека стојат за век и блогов. Пробајте се 🙂

А, да, еве ги правилата (земени од таму):

30 Day Song Challenge Rules

 • day 01 – your favorite song
 • day 02 – your least favorite song
 • day 03 – a song that makes you happy
 • day 04 – a song that makes you sad
 • day 05 – a song that reminds you of someone
 • day 06 – a song that reminds you of somewhere
 • day 07 – a song that reminds you of a certain event
 • day 08 – a song that you know all the words to
 • day 09 – a song that you can dance to
 • day 10 – a song that makes you fall asleep
 • day 11 – a song from your favorite band
 • day 12 – a song from a band you hate
 • day 13 – a song that is a guilty pleasure
 • day 14 – a song that no one would expect you to love
 • day 15 – a song that describes you
 • day 16 – a song that you used to love but now hate
 • day 17 – a song that you hear often on the radio
 • day 18 – a song that you wish you heard on the radio
 • day 19 – a song from your favorite album
 • day 20 – a song that you listen to when you’re angry
 • day 21 – a song that you listen to when you’re happy
 • day 22 – a song that you listen to when you’re sad
 • day 23 – a song that you want to play at your wedding
 • day 24 – a song that you want to play at your funeral
 • day 25 – a song that makes you laugh
 • day 26 – a song that you can play on an instrument
 • day 27 – a song that you wish you could play
 • day 28 – a song that makes you feel guilty
 • day 29 – a song from your childhood
 • day 30 – your favorite song at this time last year