Статуси

Статусите шо се појавиле на блогов:

  • 90% од статистиките се извадени од ракав, останатите 10% од злоба
  • кај се продаваат жетони за по уште еден живот?
  • ако не разбираш кога е меѓу редови ќе разбереш кога е меѓу ребра
  • не го пропуштај мигот, нема да биде совршено
  • два милиона да твитаат > двајца да мегафонат
  • секое прашање има прост и лесно разбирлив погрешен одговор
  • за кој не чита меџу редој, мрчам #yebiga
  • силна држава => глуп народ
  • 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d
  • сељачизам и ренесанса
Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s