напред кон минатото

напред кон минатото

напред кон минатото

Advertisements

Појдете на плоштад…

…нема да ја видите!

Стиснете ги тревките
неа ќе ја исцедите.

Навалете се врз каменот
името ќе го чуете.

Симнете се во реките
дното со неа ќе ве почести.

Легнете да починете
и ноќта со неа ќе ве покрие.

„Македонија“ од Анте Поповски

Како да го смениме све-то?

Можи да си се локализира на Македонија, Скопје, собава кај шо седам… ;^) ама па… работи мајчиното… супер рецепт спакован во минута седумнајсе видео.

Убо си кажа чОеко, сЕа уште да си го решам проблЕмо: знам шо сакам, уште да научам како да го добијам. Често сум пробувал на погрешни начини, за џабе. Добро… Не е џабе ако научиш нешто. Нема гајле, ЧЕ БИДИ!

Пак и пак и пак… се дури не се научи и напрај правилно.

Кај вас како е? Знајте шо сакате, ама не знајте како да го добијате? Сте пробале и неуспеале? Научете од грешките, напрајте нови, ќе се случи да го напрајте правилното. #nadez

Ајде пак на нозе! Нема одмора док траје обнова!

#fakin #multilevel #meaning 🙂